Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Kirby και Bayonetta 3 θα φέρει το 2022 για τους κατόχους Nintendo Switch

*
Φαίνεται ότι κάποιες ανακοινώσεις της Nintendo βγήκαν στον αέρα πριν την ώρα τους. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα κυκλοφοριών στην ιαπωνική ιστοσελίδα της εταιρείας έχει ανανεωθεί και πλέον περιλαμβάνει το Kirby: Discovery για το Nintendo Switch, που αναμένεται την Άνοιξη του 2022, σε φυσική και ψηφιακή μορφή. Στην ιδια λίστα εμφανίζεται πλέον και το Bayonetta 3 που είναι επίσης προγραμματισμένο για το 2022.

Λογικά, περισσότερα για τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα μάθουμε σε λίγες ώρες, κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η διάρκειά της θα είναι περίπου 40 λεπτά, οπότε ετοιμαστείτε για αρκετές πληροφορίες και νέα trailers. Είναι κάτι περισσότερο από ασφαλής η πρόβλεψη πως ένα μέρος του θα αφιερωθεί στο επερχόμενο Metroid Dread αλλά και στο μοντέλο του Nintendo Switch με οθόνη OLED. Με βάση τη χρονική περίοδο κυκλοφοριών που αναφέρεται, δεν θα υπάρχουν νεότερα για το Splatoon 3. Ελπίζουμε όμως σε μια έκπληξη για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*